reviews spirituele live paragnost

REVIEWS OVER ONZE SPIRITUELE PARAGNOSTEN

Integere live paragnosten staan klaar voor u, lees hieronder de reviews. Lees hier wat anderen over onze spirituele live paragnosten schrijven in een review.

Lieve Victor. Wat een fijne man ben je toch om mee te praten. Je zei vorige keer dat ik mezelf nederig op moest stellen richting instanties en dat heeft positief effect gehad. De communicatie is verbeterd en ik voel mezelf weer zekerder en minder angstig voor het onbekende. Heel fijn dat je mij geholpen hebt om mij hiervan te doordringen. Dank je. Liefs van Betty.

Review van 5   live geplaatst door Betty (uit Dendermonde)
review voor live paragnoste Victor
Beste Ilse ik was erg onder de indruk van uw samenvatting met de kaarten. U vertelde me dingen die ik nog niet wist maar toch bleken waar te zijn. Ik zal u in de toekomst zeker nog contacteren.

Review van 4   live geplaatst door Anoniem (uit Rucphen)
review voor live paragnoste Ilse
Lieve Sammy, ben altijd blij met jou. Vooral als ik het even niet meer weet. Dan heb jij wel een antwoord. Ik hoop echt dat we vooruit gaan en financieel vooruitgang gaan boeken want dan zit hij ook beter in zijn vel. Ik hoop dat je weer gelijk krijg over je voorspellingen. Ik hou je op de hoogte. Noa.

Review van 4   live geplaatst door Noa (uit Zeewolde)
review voor live paragnoste Sammy
Shar. Bedankt voor je moedige woorden gisteren. Ik heb er veel aan gehad. Ik hoop dat de situatie snel mag veranderen. Dankzij jou en enkele van je collega's mag ik blijven geloven. Een fan x.

Review van 4   live geplaatst door Een fan (uit Turnhout)
review voor live paragnoste Shar
Valentine, draait niet rond de pot, zegt het zoals het is positief of negatief. Je bent hele lieve vrouw. Heel begaand en meelevend. Ik wacht nu af of de voorspelling uitkomt. Heb al es eerder een voorspelling gehad en is uitgekomen dankjewel. Kus Devi.

Review van 4   live geplaatst door Devi (uit Bloemendaal)
review voor live paragnoste Valentine
Bedankt Gunter voor je energie en je antwoorden. Die je door mag geven zeer treffend, ook voorspellingen die uit zijn gekomen. Duidelijk medium, zeergetalenteerd. Dina.

Review van 5   live geplaatst door Dina
review voor live paragnost Gunter
Hi MB Rhais Alles wat je vertelde klopte.en bedankt voor het advies en je reading. Heb gelijk weer een positieve kijk op het leven. Paula.

Review van 5   live geplaatst door Paula (uit Elburg)
review voor live paragnoste MB Rhais
Dank je Cher, wil je bij deze bedanken voor al je steun. je voorspellingen zijn van A tot Z uitgekomen bel je snel weer. D.

Review van 5   live geplaatst door D (uit Oldebroek)
review voor live paragnoste Cher
Hoi Anouk. Iedereen mag weten dat jij de beste bent. Ik bel je snel weer. Groetjes je trouwe beller ik.

Review van 5   live geplaatst door Ik (uit Heiloo)
review voor live paragnoste Anouk
Anne, dank voor het consult. Wat een medium ben jij, wat je allemaal kan zien is ongelooflijk. Ik bel je zeker terug. Eefje

Review van 4   live geplaatst door Eefje (uit Maasgouw)
review voor live paragnoste Anne
Hoi Antwan, allereerst bedankt. Maar voor nu nogal allemaal moeilijk te vaten, maar tijd brengt raad. Fijn je gesproken te hebben, Natasch.

Review van 5   live geplaatst door Natasch (uit Vilvoorde)
review voor live paragnost Antwan
Lieve lieve Morgane Je bent een prachtige dame. Weet je dat van jezelf. Zo accuraat. Zo fijn. Ik spreek je nu al een tijdje en elke keer,BAM. Nagels op de kop. Thx Beau

Review van 4   live geplaatst door Beau (uit Lokeren)
review voor live paragnoste Morgane
Lieve Aylin, bedankt voor je eerlijkheid in de afgelopen tijd. Ik kon je vertrouwen en door jou kon ik een oplossing vinden voor mijn problemen. Groetjes Kira

Review van 4   live geplaatst door Kira (uit Sint-Truiden)
review voor live paragnoste Aylin
Sharida. Je bent super. Je vertelt snel waar het op staat en het lijkt te kloppen. Het eerste wat je me vertelde is reeds uitgekomen. nu wachten op de rest. Maar steeds opnieuw zie jij hetzelfde. het komt goed. Een topper.

Review van 4   live geplaatst door Fien (uit Haaksbergen)
review voor live paragnoste Sharida
Lieve Patries. Dank je voor je adviezen, ik stel je een vraag en je verteld me meerdere dingen die mij erg helpen. Ik vind het erg fijn dat ik je al mijn vragen mag stellen en dat je me echt helpt. Jouw adviezen neem ik zeker ten goede en ik bel je zeker nog een keer op. Je bent echt een aanrader. gr. Nellie.

Review van 4   live geplaatst door Nellie
review voor live paragnoste Patries
Met paragnoste Karen gesproken. Karen heeft een mooie voorspelling gedaan die nu is uitgekomen. Ik hoop zo dat je gelijk hebt over die andere voorspelling. Dank voor de directe inzichten. En ga vooral door met deze mooie gave. Lieve Groetjes mar.

Review van 4   live geplaatst door Mar (uit Borne)
review voor live paragnoste Karen
Gazali is een topper en goed in ze waarnemingen. Hij geeft rust en stelt je ook gerust als je het even niet meer weet. Dank je wel voor alles x. Thea.

Review van 5   live geplaatst door Thea (uit Geel)
review voor live paragnost Gazali
Lieve Lobke Dank je voor er steeds voor mij te zijn. Mooie reading en tot hoors. Een topper.

Review van 5   live geplaatst door Heleen (uit Ninove)
review voor live paragnoste Lobke
Niamh, voelde alles heel goed aan tot in de puntjes zag ze de situatie dankje wel een goede gesprek,s partner, een aanrader als je een luisterend oor wil, en je bent het even kwijt met best goede raad. Sevile.

Review van 5   live geplaatst door Sevile (uit Steenbergen)
review voor live paragnoste Niamh
Lieve Anitta, wat ben jij goed, heel goed en scherp. Je hebt gelijk ik moet sterker worden.Wil je ongelofelijk bedanken voor jouw gaves en diensten, liefs Reshmi.

Review van 4   live geplaatst door Reshmi (uit Wijdemeren)
review voor live paragnoste Anitta
Marja. Je doet dat heel goed. De warmte en betrouwbaarheid die jij overbrengt, ik heb er geen woorden voor. Veel liefs zeer lieve dame, alles klopte wat ze zag en zeker niet kon weten. Chapeau, een aanrader. Dankjewel Amy.

Review van 5   live geplaatst door Amy (uit Putten)
review voor live paragnoste Marja
Accuraat. To the point, heel eerlijk. Johannes je bent een engel. Bedankt voor het fijne gesprek. U heeft duidelijk dingen vertelt die kloppen. Nu maar afwachten hoe alles gaat lopen. Thx Soraya.

Review van 5   live geplaatst door Soraya
review voor live paragnost Johannes
Hey Gunter. Ik ben u heel dankbaar. Dat je mij heb laten zien. Om uit mijn leegte te komen, ik heb nog nooit iemand tegen gekomen. Die exact hetzelfde is als ik en hetzelfde heeft mee gemaakt. Jij bent de enigste die mij kent, hoe ik werkelijk ben. Het is zo leuk om feedback te krijgen van u. Zij maar zeker dat ik u nog veel ga bellen. Nu heb ik werkelijk mijn coach gevonden. Dikke dank Lucia

Review van 5   live geplaatst door Lucia
review voor live paragnost Gunter
Ik heb pas Oceana gesproken en ik heb alleen gezegd om op 2 dingen te kijken voor me en zij had het precies bekeken waar mijn zorgen en mijn problemen waren. Oceana, je hebt de spijkers op de kop geslagen en ik ben blij met je. Dank je tot snel weer. Liefs X

Review van 5   live geplaatst door X
review voor live paragnoste Oceana
Yuorah, je bent geweldig. Ik heb ze idd allemaal gezien zoals je voorspeld had, nu met volle hoop wachten op de communicatie hahaha. Bedankt voor je mooie consult, kon alles plaatsen je zit er meestal pal op. wouw je bent een toppertje.

Review van 4   live geplaatst door A
review voor live paragnoste Yuorah
Cher, ik wil u mijn hartelijke dank uitspreken voor uw heel prachtig consult, ik kon er veel in terugvinden, het is allemaal zo onwerkelijk. Liefs Madeleine.

Review van 4   live geplaatst door Madeleine
review voor live paragnoste Cher
Lieve Sabina ik heb positief nieuws ontvangen. Je hebt het helemaal goed gezien. Daarom even via deze weg het mooiste bericht dat ik voor nu mag krijgen. Dankje M.

Review van 5   live geplaatst door Michael (uit Halle)
review voor live paragnoste Sabina
Een heel fijn consult prettige lieve dame om mee te praten bedankt voor uw mooie consult heeft me echt goed gedaan met ongeveer jaar laat ik alles achter mij zei u en emotionele bagage achter me kan laten zei u hou u op de hoogte nogmaals dank.

Review van 5   live geplaatst door Anoniem
review voor live paragnoste Phaedra
Dank je wel voor je heldere uitleg. Super inzichten gekregen en een dosis zelfvertrouwen

Review van 5   live geplaatst door Meid
review voor live paragnoste Caroline
Louisa. Bedankt toch weer hoor !! Het is of je me toch persoonlijk kent. En ja ik moet ook bevestigen dat wat je ziet ook daad werkelijk gebeurd Maar ik en geduld.

Review van 5   live geplaatst door Rita
review voor live paragnoste Louisa
Sylvia zit tot alles in details goed zo precies en nou hopen dat het uitkomt

Review van 5   live geplaatst door D
review voor live paragnoste Sylvia
Vandmiddag voor de 3 keer louisa gesproken. Ze neemt echt de tijd voor je en is eerlijk..zegt het zoals het is. Haar voorspellingen komen ook echt uit. Dankjewel voor het leuke gesprek louisa, we houden contact. Warme groetjes uit Rotterdam

Review van 5   live geplaatst door D
review voor live paragnoste Louisa
Beste John echt meer dan 5 sterrren waard Je bent echt onmisbaar op de lijn

Review van 5   live geplaatst door F
review voor live paragnost John
Lieve Monique ik wil je bedanken voor je redding ik hoop over 5 weken iets te horen en verhuis ook iets ik zal je zeker nog vertellen hoe is verlopen je bent duidelijk kort met uw antwoorden en erg betrokken met iemand wil je erg bedanken er voor warme groet tot bellens

Review van 5   live geplaatst door Anoniem
review voor live paragnoste Monique
Hoi Viktor Nu het was en snelle maar fijne Reading !! Bedankt

Review van 5   live geplaatst door Rita
review voor live paragnoste Victor
Johannes is oprecht en eerlijk. De afgelopen tijd heb ik heel veel aan hem gehad. Johannes, dank je wel voor de accurate inzichten .

Review van 5   live geplaatst door Elise (uit Baarn)
review voor live paragnost Johannes
Lieve Cher, enorm bedankt. Ik voel me beter na jouw reading. Je bent echt een geweldige steun voor mij.

Review van 5   live geplaatst door Ray (uit Waregem)
review voor live paragnoste Cher
Ik weet niet hoe ze het doet maar al haar voorspellingen komen uit. Yuorah is echt GEWELDIG.

Review van 4   live geplaatst door Saar (uit Westerwolde)
review voor live paragnoste Yuorah
Dag Nima, ik hoop dat alles goed met u is. Ik heb u lang niet gesproken en heb u nodig. Ik hoop u deze week nog te kunnen spreken. groetjes Rachel.

Review van 3   live geplaatst door Rachel
review voor live paragnoste Nima
Lieve Anouck, Ik wil je heel erg bedanken dat je keer op keer mij weer even terug op m'n plek zet nadat je weer al mijn kopspinsels aanhoort. Je hebt eigenlijk ook altijd gelijk gehad tot nu. Alhoewel het niet makkelijk is met deze gozer. Ik ben benieuwd hoe alles gaat lopen...

Review van 5   live geplaatst door Rosanne
review voor live paragnoste Anouk
Ik spreek u een paar jaren al en u heeft vaak gelijk. Groetjes moeilijkheidsgraad hahaha.

Review van 5   live geplaatst door Anoniem
review voor live paragnoste Bhartie
Wauw Cher, ik ben onder de indruk. Zoveel informatie. Echt geweldig hoe jij de situatie aanvoelde zonder vragen te stellen. Je voelde zelfs aan dat er dingen in het verleden gebeurd zijn waar niemand van wist. Veel dank, Jane.

Review van 5   live geplaatst door Jane (uit Ieper)
review voor live paragnoste Cher
Dank je wel Aylin, je bent een schat. Duizend maal dank lieve medium Niamh, je bent super. tot snel xxx. Cato.

Review van 5   live geplaatst door Cato
review voor live paragnoste Aylin
Lieve Gunter dank je wel voor het mooie gesprek en mijn gevoelens een bevestiging geeft, daarin nu de rust krijg om te genieten van mijn dagelijkse leven. Onder de indruk hoe jij de situatie ziet. Tot het volgende gesprek Caroline.

Review van 5   live geplaatst door Caroline (uit Tholen)
review voor live paragnost Gunter
Hele positieve ervaring met Esther. Ik heb inzicht gekregen in meerdere situaties. Zeker een aanrader. En super lieve dame ze brengt je tot rust en kan de situatie goed inschatten zonder veel zelf te zeggen meer dan 5 sterren waard. Dikke knuffel de zenuwachtige, je weet wel wie xxx.

Review van 5   live geplaatst door X (uit Leusden)
review voor live paragnoste Esther
Hele positieve ervaring met Esther. Ik heb inzicht gekregen in meerdere situaties. Zeker een aanrader. En super lieve dame ze brengt je tot rust en kan de situatie goed inschatten zonder veel zelf te zeggen meer dan 5 sterren waard. Dikke knuffel de zenuwachtige, je weet wel wie xxx.

Review van 4   live geplaatst door X (uit Leusden)
review voor live paragnoste Esther
Yuorah, heeft me steeds de moed gegeven om positief te blijven denken en voelen. Haar raad om mijn gevoel te blijven volgen heeft me naar een nieuwe job gebracht. Een job waarin ik me zeer gelukkig voel. Bedankt voor jouw kracht.

Review van 4   live geplaatst door Claudia (uit Valkenswaard)
review voor live paragnoste Yuorah
Lieve Karen. Je bent een heel zuiver medium. In details geef je voorspellingen die ook keer op keer uitkomen. Op een rustige wijze weet je de dingen die spelen feilloos te benoemen. Ik hoop je nog vaak te spreken. Lieve groet Jeanne.

Review van 5   live geplaatst door Jeanne (uit Noordenveld)
review voor live paragnoste Karen
Johannes, ik had jou onlangs voor het eerst gesproken. Je vertelde me dat ik binnen nu en een week weer contact zou gaan krijgen met me geliefde van het verleden. Nou, kreeg vandaag een berichtje van haar. Ik wil je erg bedanken voor het mooie consult je waarnemingen zijn sterk en zuiver. Ik bel je gauw weer eens, Ben.

Review van 5   live geplaatst door Ben (uit Oldenzaal)
review voor live paragnost Johannes
Aangenaam om mee te praten.


Review van 4   live geplaatst door Lies
review voor live paragnoste Beatie
Lieve Niamh Op iedere vraag heb je een plausibel antwoord, dat zuiver, gedetailleerd en correct is. Het is echt bewonderenswaardig wat niemand kan weten, keer op keer, ben ik verbaasd. Zonder twijfel, geloof ik in Niamh, ik wacht nu op haar laatste voorspelling en weet dat het komt gewoon uit komt. Dikke knuffel Lyn.

Review van 5   live geplaatst door Lyn (uit Vught)
review voor live paragnoste Niamh
Lieve Carola, dank je wel voor je hulp. Ik ben rustiger geworden. bedankt voor je voorspelling . die is uitgekomen . Heel goed.

Review van 4   live geplaatst door Gemma (uit Lier)
review voor live paragnoste Carola
Lieve lieve Olga. bedankt voor het gesprek. Ik kan niet anders dan je vertrouwen. Ik ga je sowieso nog bellen. Veel liefs . .

Review van 4   live geplaatst door Helena (uit Lommel)
review voor live paragnoste Olga
Lieve Sabina, Je hebt oog voor detail en je weet precies de juiste momenten vast te leggen. Voorspellingen komen uit. Bedankt voor je gezelligheid, je openheid, je professionaliteit. Groetjes Vi

Review van 5   live geplaatst door Vicky (uit Tienen)
review voor live paragnoste Sabina
Dankjewel Carola, je vertelt geen onzin en maakt het niet mooier dan het is. Gewoon precies zoals het is en klopt helemaal. Topper ben je. Lieve groet E

Review van 5   live geplaatst door Esperanza (uit Papendrecht)
review voor live paragnoste Carola
Beste Cher, Ik kreeg de bevestiging waar ik heel lang op hoopte. Ik laat het over me heen komen heb er nu wel vertrouwen in. Heel erg bedankt hou u zeker op de hoogte. Veel liefs Mir.

Review van 4   live geplaatst door Miriam (uit Bernheze)
review voor live paragnoste Cher
Bedankt voor het gesprek Oceana, je bent echt een schat en de dingen die je zegt beginnen langzaam maar zeker uit te komen .en ja hoor hij was er woensdag ook .maar daar bel ik je nog over. Liefs A

Review van 5   live geplaatst door Ariel (uit Montferland)
review voor live paragnoste Oceana
Lieve Andwello, Gisteren met jou gesproken, wat een supermooie reading heb je mij gegeven. Dank je wel hiervoor. fijn om te weten dat het goed gaat komen, dankje. Liefs M

Review van 4   live geplaatst door Manuela (uit Landgraaf)
review voor live paragnost Andwello Dennis
Lola dank voor het verhelderende consult. Ik ben benieuwd.. Lola is een aanrader voor iedereen die wilt bellen! xx G

Review van 5   live geplaatst door Galina (uit Moerdijk)
review voor live paragnoste Lola
Hartelijk dank Gunter voor je duidelijke beantwoording, zonder al te veel woorden. Kort maar krachtig. Het is overigens ook allemaal zo uitgekomen alsdat je hebt aangegeven.

Review van 4   live geplaatst door Amira (uit Gorinchem)
review voor live paragnost Gunter
Lieve Sharida dankjewel, jij bent de beste en bent veel meer dan 5 sterren waard! Tot snel grtjes Karin

Review van 4   live geplaatst door Karin (uit Geraardsbergen)
review voor live paragnoste Sharida
Louisa jij bent de beste!! Altijd zit je er bonk op. Ik bel je snel.

Review van 4   live geplaatst door Moon (uit Teylingen)
review voor live paragnoste Louisa
Lieve Antwan, exact zoals u had voorspeld is het gesprek vanmorgen inderdaad gegaan. Heel veel dank voor alle fijne gesprekken die we tot nu toe hebben gevoerd. Ik gok zo dat er nog vele zullen volgen. Liefs T

Review van 5   live geplaatst door Tony (uit Oldambt)
review voor live paragnost Antwan
Bedankt John om me in deze moeilijke lange periode steeds de juiste antwoorden en moed te geven , uw stem alleen is zo rustig en u zegt altijd hetzelfde tot later gr.F

Review van 5   live geplaatst door Francine
review voor live paragnost John
Lieve Luna ik spreek je nu al paar weken achter elkaar en telkens zeg je het zelfde en al dingen toch uitgekomen! mooi en je bent ook heel lief super bedankt voor het gesprek liefs A.<3

Review van 5   live geplaatst door Anoniem
review voor live paragnoste Luna M
Lieve Gunter wat ben jij n schat! Jij voelt alles feilloos goed aan. Ik heb jouw vaker gesproken en al jouw voorspellingen komen altijd uit. En ik kan altijd met je lachen.. ben benieuwd naar wat nog meer komen gaat..lieve mensen ervaar t zelf Liefs Suzanne

Review van 5   live geplaatst door Suzanne
review voor live paragnost Gunter
Hi Sylvia, dank voor je hulp. Je voorspelling tav F is uitgekomen! Liefs.

Review van 5   live geplaatst door V
review voor live paragnoste Sylvia
Thank you lieve Sharida, voor mijn inzichtingen te geven alweer uitgekomen wat je zag vorige weken je kan zo specifieke dingen zeggen dat ik denk van waar haal je dat? Heel mooi! Niemand kan dat het weten ,mijn favoriet! Dikke knuffel A.

Review van 5   live geplaatst door Anoniem
review voor live paragnoste Sharida
Dear Erkan Without knowing anything about me. Erkan said, saw and felt a lot. You were absolutely right. nice talking to you it has given a lot of peace. Thank you. Special paragnost. Keep it up, you are really good.

Review van 4   live geplaatst door Gladys (uit Bilzen)
review voor live paragnost Erkan
Yuorah wist veel details op te noemen over mijn leven. Ze is een topper. Ik neem weer zo snel mogelijk contact op. Liefs.

Review van 4   live geplaatst door Lis (uit Goirle)
review voor live paragnoste Yuorah
Carola, Ik heb je deze week gesproken. Ik ben heel benieuwd naar de komende voorspellingen. Aanrader.

Review van 5   live geplaatst door Joyce (uit Tongeren)
review voor live paragnoste Carola
Bedankt voor je inzichten Olga. Ik vertrouw je . Ik heb je een maand geleden gesproken en alles is uitgekomen. Super bedankt.

Review van 4   live geplaatst door Jada (uit Goes)
review voor live paragnoste Olga
Hele lieve warme vrouw, die je veel kan leren over positief in het leven staan. De verbinding werd helaas verbroken dus dankjewel Destiny!

Review van 4   live geplaatst door E
review voor live paragnoste Destiny
Cher, Ik moet zeggen en blijf het zeggen chapeau!! Ik heb er al en paar geprobeerd op deze lijn maar u bent toch ook 1 van mijn favoriete.

Review van 5   live geplaatst door Rita
review voor live paragnoste Cher
Lieve Lobke, nog steeds ben jij mijn favoriet. Ik bel je al enkele jaren en nooit is een vraag jou te veel. Ook al veel zaken uitgekomen. Ik ben zo blij met jou. Blijf nog lang dit werk doen aub.

Review van 4   live geplaatst door Inge
review voor live paragnoste Lobke
Ik ben Gazali dankbaar voor alles, het is een vriendelijke topmedium en kan altijd goed met hem lachen!

Review van 5   live geplaatst door Anoniem
review voor live paragnost Gazali
Wat ben jij een eerlijke geweldige vrouw, wat heb ik toch fijne gesprekken met jou! Elke keer komt het uit, keer op keer. Ik blijf je ook steeds bellen, omdat je bizar goed bent en heel eerlijk!.

Review van 5   live geplaatst door Je weet wel wie
review voor live paragnoste Louisa

spirituele live paragnoste Zoe
Zoe
Dankjewel lieve Zoe! Accuraat, en snel uitgelegd Zoe laat je onnodig aan de telefoon hangen zij legt alles goed uit en verspilt je tijd gewoon niet:) heerlijk mens ben jij mijn favoriet! A. X

Review van 5   live geplaatst door Anoniem
review voor live paragnoste Zoe
Wat een fijn gesprek en veel geleerd. Ben benieuwd of de voorspellingen uit zullen komen.

Review van 5   live geplaatst door B
review voor live paragnoste Negilia
Ik Vind Gazali betrouwbaar en hij is ook coach. De manier dat hij sprak voel je een echte betrokkenheid en ook een realistisch karakter. Hij heeft het goed voor maar is ook wel een sterk karakter dus je komt iets te weten en hoort waarheid.

Review van 5   live geplaatst door Van den Borne
review voor live paragnost Gazali
Lieve schat wat ben ik blij dat ik je eindelijk een keer heb kunnen bereiken die antwoorden kippenvel waardig dingen die jij zeker NIET kon weten WIST jij zo op te noemen ik ben je erg dank baar liefs sophie

Review van 5   live geplaatst door Sophie
review voor live paragnoste Lola
Ik ben blij dat ik er eindelijk door heen kwam na een eerlijk en duidelijk en zuiver gesprek met alle info en hand vaten kan ik weer de hele wereld aan dank je wel lieverd ik ga je gauw weer bellen gr ed

Review van 5   live geplaatst door Ed
review voor live paragnoste Lola
Wauw wauw wauw een week geleden had ik je gesproken over mijn relatie dat ik er niet meer in geloofde maar wauw we zijn weer gelukkig bij wlkaar en hij is op zijn knieen gegaan en ik heb jaaa gezegd zo blij met jou lola zo puur en recht door zee en eelijk ik ga je zeker gauw bellen om je op de hoogte te houden mijn dank naar jou is eeg groot lola dank je wel veel liefs patries

Review van 5   live geplaatst door Patries
review voor live paragnoste Lola
Altijd een heerlijk mooi mens om een gesprek mee te hebben als je het even niet meer weet heb veel aan haar mijn dank is groot, lieve groet dominick .

Review van 5   live geplaatst door Domonick
review voor live paragnoste Lola
Bedankt voor uw geduld en antwoorden. U verwoorde mijn gevoelens perfect, het voelde als thuiskomen met hem. Ik ben benieuwd hoe dit gaat verlopen en of alles binnen een redelijke tijd klaar is zodat wij ook een kan krijgen. Alles wat u zei en zag klopte.

Review van 5   live geplaatst door SSI
review voor live paragnoste Niamh
Hoi mooi mens bedankt voor je mooie reading je gaat me zeker wat regelmatiger horen (mits ik er door heen kom ) lieve groet gerda

Review van 5   live geplaatst door Gerda
review voor live paragnoste Lola
Lieve sammy, dankjewel voor je steun en goede raad. Je hebt het tot nu toe altijd bij het juiste eind gehad. Ik vertrouw volledig op wat je zegt.

Review van 5   live geplaatst door Raiza
review voor live paragnoste Sammy
Lieve Johannes, wat heb jij een bijzondere gave. En wat het helemaal bijzonder maakt is je besef dat je anderen hiermee kunt helpen. Ongelooflijk wat jij allemaal ziet en doorziet. Dankjewel! Lieve groet van Carolyn

Review van 3   live geplaatst door Carolyn
review voor live paragnost Johannes
Lieve Lola ik heb u eergisteren weer mogen spreken en u Reading is binnen 2 dagen uitgekomen we zijn weer bij elkaar dank u wel vriendelijke groet Nikita

Review van 5   live geplaatst door Nikita
review voor live paragnoste Lola
lieve lobke.ruim een jaar geleden zei je er komt nog een man op je pad en ja gisteren een leuke date gehad zoals je mij voorspelde. ik belde jou en je zag meerdere ontmoetingen naar relatie toe..ben benieuwd hou je op de hoogte je ben voor mij een eerlijke kaartlegster met veel liefde naar de klant. dikke knuffel van deze drama queen .

Review van 5   live geplaatst door Drama queen
review voor live paragnoste Lobke
Lieve lieve lola .wat een aanwinst ben jij op deze lijn.zo moeilijk bereikbaar maar begrijpelijk.bedankt voor het mooie zuivere duidelijke consult. je draait er niet om heen en je humor geweldig en ook zo heerlijk aards ben je.en zo mede levend met de mensen.dat siert jou echt...wat ben jij kei hard terug gekomen na zo zware transformatie.jij zult zeker nog vele mensen gelukkig maken en gerust stellen.bedankt lieve lola.je bent echt een topper op de lijn.liefs eliese P.s ik hoop dat ik er vanavond nog door heen kan komen om je te spreken.

Review van 5   live geplaatst door Eliese
review voor live paragnoste Lola
Dank je voor je adviezen Liesje, ik stel je een vraag en je verteld me meerdere dingen die mij erg helpen. Ik vind het erg fijn dat ik je al mijn vragen mag stellen en dat je me echt helpt. Jouw adviezen neem ik zeker ten goede en ik bel je zeker nog een keer op. Blijf vooral doorgaan. Thx Jo.

Review van 5   live geplaatst door Jo (uit Heemskerk)
review voor live paragnoste Liesje
Hi gunter, u gaf dingen die u niet kon weten en ik hoop dat de rest wat hem betreft ook zo zal gaan. Bedankt Bodhi.

Review van 4   live geplaatst door Bodhu
review voor live paragnost Gunter
Hoi Lena, bedankt voor je legging. Ik kon veel dingen plaatsen. Hoop dat mijn verhuizing toch nog eerder plaats kan vinden.

Review van 5   live geplaatst door SSI
review voor live paragnoste Lena
Ik heb u eind Februari gesproken en u zei, alles binnen nu en 3 maanden. Het lijkt er idd op. Maar ben er nog niet. Ben benieuwd. Wow. Jij bent goed. Ik wil je bedanken voor je steun. Yuorah.

Review van 5   live geplaatst door Lisa
review voor live paragnoste Yuorah
Oceana geeft zoveel door in een paar minuten. Bizar goed. Gedeeltelijk voorspellingen die verschillende consulenten hebben doorgeven geeft zij in geheel in 1 verhaal samengevat door in een mum van tijd. Wow en het verleden klopt als een bus. Je hoort me snel weer Angie.

Review van 5   live geplaatst door Angie (uit Wageningen)
review voor live paragnoste Oceana
Wat fijn Petrus, altijd als ik jouw gesproken heb dan kan ik weer verder. Je bent heel sterk in je kracht en verdiept je in anderen. Jij bent zeker een aanraader voor iedereen omdat jouw gave erg veelzijdig is en omdat ik uit ervaring weet dat ik je altijd om hulp kan vragen. Bedankt Patricia x.

Review van 4   live geplaatst door Patricia (uit Oudenaarde)
review voor live paragnost Petrus
Sophia, dank je wel nagel op zijn kop. Je had het weer goed gezien. Wat goed van jou, dank je wel. Lieve groetjes Inge. .

Review van 5   live geplaatst door Inge (uit Huizen)
review voor live paragnoste Sophia
Bedankt Louisa, heel duidelijk. Heel behulpzaam. En heel herkenbare woorden zonder dat ik iets moest zeggen. Heel veel dank x Clair

Review van 5   live geplaatst door Clair (uit Deinze)
review voor live paragnoste Louisa
Monique. Iedere keer als ik jou spreek krijg ik weer hoop in de toekomst. Je bent echt een schat zo kalm en door jou word ik weer rustig. Ik hoop zo erg dat jou voorspelling weer uit mag komen. Ik bel je snel weer. xx

Review van 5   live geplaatst door Xx (uit Tiel)
review voor live paragnoste Monique

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer live paragnoste, mailsessies met live paragnosten, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP